Stage1 - 2000zl
Stage2 - 1500zl+S1 (Intercooler z montazem)
Po S1 i S2 mozna sie spodziewac ok 280ps i 390nm na paliwie 98octan.Z wydechem o jakieś +10/15.
Skrzynia biegow jest bardzo mocna i na seryjnych sprzeglach wytrzymuje 450nm.
Po wymianie sprzegieł ktore wprowadzilismy do oferty (ale jeszcze nie ma info. na stronie) bedzie wytrzymywac do 650nm.
Jest to mocniejsza skrzynia niz skrzynia manualna.
Nie ma sie Pan co o nia obawiac..............robilismy juz projekty w takich samochodach z wieksza turbosprezarka na moce powyzej 300ps i pow. 400nm
Pozdrawiam i Zapraszam
Więc chyba jednak coś daje
tak się składa, że mam auto zrobione w Compsporcie, wymieniony IC
a moc jest taka jak w autach z seryjnym IC
Witam,
Intersuję mnie gdzie mam szukać złączki lub złączek do diagnostyki samochodu. Chodzi mi o takie co można podłaczyć komputer i posprawdzać wszystko i dow. się jaki jest stan licznika itp. Czy ma ktos książkę typu sam naprawiam do octavia II? Jakby ktoś miał w pdfie to super. Ew. proszę o kontakt mailowy. Z góry dziękuję.
Witam,
Intersuję mnie gdzie mam szukać złączki lub złączek do diagnostyki samochodu. Chodzi mi o takie co można podłaczyć komputer i posprawdzać wszystko i dow. się jaki jest stan licznika itp. Czy ma ktos książkę typu sam napr.wiam do octavia II? Jakby ktoś miał w pdfie to super. Ew. proszę o kontakt mailowy. Z góry dziękuję.
Ja rozumiem że przez 6 minut to ciężko użyć szukajki ale bez przesady
Komentarz